Produktion och kontrol
Vi hjälper till med all tillverkning från prototypstadiet till serieproduktion. Vi har krav på oss att klara av snäva tolleranser, hög kvalité och snygg finish. Kontrollmätning under produktionens gång är en kritisk del hos oss. Vi utför mätprotokoll vid slutkontroll. Vi har kompetensen för att bearbeta aluminium, stål, rostfritt stål, plast, mässing och en mängd udda material.

Vi hjälper Er
Vi älskar att hjälpa våra kunder. Att leverera i tid till nöjda kunder glädjer oss. Vi gör det enkelt och smidigt att samarbeta med oss. Vi anstränger oss extra mycket för att nya kunder skall känna sig trygga redan vid första beställningen. För inköparen blir kontakten med oss ett rent nöje.
Welland AB skall upplevas som seriösa, lyhörda och effektiva i våra uppdrag. Detta uppnår vi genom att vi systematiskt förbättrar vårt arbetssätt efter kundens och den anställdes behov.

 

Referenser:

Vretmaskin

Vretmaskin säljer egenutvecklade produkter för rörinspektion samt handhavar läcksökningsutrustning. Deras maskiner och apparater utsätts ofta för väta. Vi tillverkar delar i bl.a. rostfritt stål och aluminium som inom snäva toleranser måste passa perfekt in i varandra, så att vatten inte kortsluter den dyrbara elektroniken.

   logo vretmaskin
Bilprovningen

Är Sveriges ledande företag inom fordonsbesiktning. Deras verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar de även till att minska trafikens påverkan på miljön.
Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är Bilprovningen din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. Med 89 stationer och 650 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon.

   sbp
Revent

Revents avancerade bakugnar har legat i fronten av utvecklingen i över 50 års tid. Deras senaste innovation inom området siktar mot att överträffa befintliga höga standarder. Revent fortsätter att flytta gränserna för vad som är möjligt inom bak-tekniken.

   revent
HYAB

En betydande del av Hyab's verksamhet består i utveckling och produktion av kundanpassade lösningar. Deras spännvidd på det området är stor. Avmagnetiseringsutrustning till stålindustrin, liksom separatortrummor till gruvindustrin, utgör ett exempel på storskaliga lösningar. Parallelt jobbar de med detaljlösningar till bland annat butikslarm, mikromotorer och medicinsk utrustning.
Welland tillverkar plåtdetaljer och legobitar till HYAB.

   hyab liten vit svartbakgrund
 Atlas Copco

Atals står för hållbar produktivitet Våra produkter och tjänster omfattar tryckluftsutrustning, generatorer, gruv- och anläggningsutrustning, industriverktyg och monteringssystem. 

   Atlaslogo

 

Statens maritima museér

Statens maritima museer samlar in och bygger upp kunskaper om olika delar av den Statensmaritimalogo

maritima kulturen. Welland tillerkar båtvaggorna åt museérna.